Kozmetikusoknak

A La Clarée [oliv’expert] termékekkel magas minőségű kezelést nyújthatnak vendégeiknek. Kiválasztva bőrtípusnak és igényeknek leginkább megfelelő készítménnyel.

Az [expert]-ek kifejezetten kozmetikusoknak lettek kialakítva és fejlesztve, praktikus, dekoratív letisztult megjelenésével minden kozmetikába illeszkedik.

Gondoskodó kezelések minden napra, minden bőrtípusra. Olyan professzionális termékeket fejlesztettünk ki , mely garantálja az egyedi bőrtípus szerinti gondoskodást!

Ha szeretne velünk dolgozni érdekeli mit nyújt cégünk ill. próbál nyitni a minőségi natúr kozmetikumok felé de meg nem tálalta meg azt a terméket , ami ECOCERT, Bio minősített és kabin kiszerelésben is megtalálható, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rugalmas együttműködési lehetőségekkel várjuk a tiszta kozmetikumok iránt elhivatott szakembereket.

Rólunk mondták

  • F. Júlia

   Az antioxidánsos krémet használom, mivel száraz és öregedő bőrömnek az Oliv' palettából a legideálisabb. Nagyon szeretem, mert könnyen felszívódik, és ami nekem nagyon fontos, hogy természetes fényvédőt is tartalmaz.

  • N. Nikolett

   A Hidratáló tonikot, és az Elixírt vásároltam meg először, csak jókat tudok mondani mind a termékről, és kozmetikusomról aki a kezeléseket is a La Clarée termékeivel végzi , a bőröm meghálálja hogy csak tiszta kozmetikumokat használok.

  • Sz. Katalin

   Az őssejtes LIFT krémet használom, és nagyon szeretem, könnyű textúra, finom tiszta illat. Elégedett vagyok! Tervezem az antioxidánsokkal teli száraz olajat is kipróbálni.

  • K. Zsófia

   A szépségolaj számomra olyan, mint egy csoda, télen nyáron, mindig. Használom a hajamra , a bőrömre, a fürdővízbe, hidegen sajtolt olajokkal, finom illatával kiváló napozás után, nagyon könnyen felszívódik. Imádom!