Oliv'

La Fare - Divine Shampoo - Dry and Fragile Hair (Száraz töredezett hajra sampon)

200ml

A termék státusza: RAKTÁRON

Termék jellemzők

DIVINE SHAMPOO – DRY & FRAGILE HAIR

Tápláló sampon a száraz és töredezett hajra

Szerves összetevők kombinációja .

A RÓZSA mint kihagyhatatlan szépségápolási hatóanyag, feltölti és hidratálja a hajat egészen a gyökerektől.

Nyugtató tulajdonságáról híres CITROMBALZSAM, enyhíti a fejbőr bármi okból előforduló irritációját. Fehérjékben gazdag MANDULA táplálja a hajrostot. A NARANCSVIRÁG megnyugtatja a fejbőrt, helyre állítja a hajkorona hidratáltságát.

 

BIO/ECOCERT minősített.

Rólunk mondták

  • F. Júlia

   Az antioxidánsos krémet használom, mivel száraz és öregedő bőrömnek az Oliv' palettából a legideálisabb. Nagyon szeretem, mert könnyen felszívódik, és ami nekem nagyon fontos, hogy természetes fényvédőt is tartalmaz.

  • N. Nikolett

   A Hidratáló tonikot, és az Elixírt vásároltam meg először, csak jókat tudok mondani mind a termékről, és kozmetikusomról aki a kezeléseket is a La Clarée termékeivel végzi , a bőröm meghálálja hogy csak tiszta kozmetikumokat használok.

  • Sz. Katalin

   Az őssejtes LIFT krémet használom, és nagyon szeretem, könnyű textúra, finom tiszta illat. Elégedett vagyok! Tervezem az antioxidánsokkal teli száraz olajat is kipróbálni.

  • K. Zsófia

   A szépségolaj számomra olyan, mint egy csoda, télen nyáron, mindig. Használom a hajamra , a bőrömre, a fürdővízbe, hidegen sajtolt olajokkal, finom illatával kiváló napozás után, nagyon könnyen felszívódik. Imádom!