Oliv'

Moonlight Toner- Bőrhalványító, fiatalító pemet (Utazó mini kiszerelés)

30 ml

A termék státusza: RAKTÁRON

Termék jellemzők

OLIV’ La Clarée Provence France

Hidratál, halványít – BIO/ECOCERT

Stimulálja a bőrsejteket, fokozza a kollagén termelődést.

Anti Aging tulajdonságokkal, javítja a pigmentált bőr szerkezetét. Magas fiatalító hatóanyagainak köszönhetően szembeszáll az öregedés jeleivel. Stabil fizikai fényvédő, gátat képez a bőrön az UVA és UVB sugarak ellen.

HASZNÁLATI JAVASLAT:

Szórófejének köszönhetően nagyon praktikus, használjuk reggel és este, megtisztított bőrünket töröljük át vele.

Rólunk mondták

  • F. Júlia

   Az antioxidánsos krémet használom, mivel száraz és öregedő bőrömnek az Oliv' palettából a legideálisabb. Nagyon szeretem, mert könnyen felszívódik, és ami nekem nagyon fontos, hogy természetes fényvédőt is tartalmaz.

  • N. Nikolett

   A Hidratáló tonikot, és az Elixírt vásároltam meg először, csak jókat tudok mondani mind a termékről, és kozmetikusomról aki a kezeléseket is a La Clarée termékeivel végzi , a bőröm meghálálja hogy csak tiszta kozmetikumokat használok.

  • Sz. Katalin

   Az őssejtes LIFT krémet használom, és nagyon szeretem, könnyű textúra, finom tiszta illat. Elégedett vagyok! Tervezem az antioxidánsokkal teli száraz olajat is kipróbálni.

  • K. Zsófia

   A szépségolaj számomra olyan, mint egy csoda, télen nyáron, mindig. Használom a hajamra , a bőrömre, a fürdővízbe, hidegen sajtolt olajokkal, finom illatával kiváló napozás után, nagyon könnyen felszívódik. Imádom!