Oliv'

Energizáló lábkrém

50 ml

Természetes növényi frissítő összetevőkkel puhítja és hidratálja a legérzékenyebb lábat is

A termék státusza: RAKTÁRON

Termék jellemzők

Azonnali könnyed érzést eredményez a lábnak. Ez a krém tele természetes növényi frissítő összetevőkkel, megkönnyebbülés a duzzad, fáradt lábnak. Puhítja és hidratálja a legérzékenyebb lábat is.

Felhasználási javaslat:

Masszírozó mozdulatokkal vigyük fel lábunkra a krémet, enyhe nyomást gyakorolva a reflex pontokra.

Rólunk mondták

  • F. Júlia

   Az antioxidánsos krémet használom, mivel száraz és öregedő bőrömnek az Oliv' palettából a legideálisabb. Nagyon szeretem, mert könnyen felszívódik, és ami nekem nagyon fontos, hogy természetes fényvédőt is tartalmaz.

  • N. Nikolett

   A Hidratáló tonikot, és az Elixírt vásároltam meg először, csak jókat tudok mondani mind a termékről, és kozmetikusomról aki a kezeléseket is a La Clarée termékeivel végzi , a bőröm meghálálja hogy csak tiszta kozmetikumokat használok.

  • Sz. Katalin

   Az őssejtes LIFT krémet használom, és nagyon szeretem, könnyű textúra, finom tiszta illat. Elégedett vagyok! Tervezem az antioxidánsokkal teli száraz olajat is kipróbálni.

  • K. Zsófia

   A szépségolaj számomra olyan, mint egy csoda, télen nyáron, mindig. Használom a hajamra , a bőrömre, a fürdővízbe, hidegen sajtolt olajokkal, finom illatával kiváló napozás után, nagyon könnyen felszívódik. Imádom!