Oliv'

Testápoló tej

150 ml

Könnyen felszívódó hidratáló krém az ápolt, puha bőrért

A termék státusza: RAKTÁRON

Termék jellemzők

Hidratál és véd, a hidratált és puha bőrért. Bőrszerkezet átalakító hatású, táplálja a bőrt. Elősegíti a kollagén termelődését a bőrben, ez különösen fontos a nyak és a dekoltázs bőrén. Erősíti a hydrolipid köpenyt, lágy és rugalmas bőrt eredményez. A testápoló hamar és könnyen felszívódik.

Felhasználási javaslat:

Használja a test bőrén vékony rétegben, különösen a száraz felületeken.

Rólunk mondták

  • F. Júlia

   Az antioxidánsos krémet használom, mivel száraz és öregedő bőrömnek az Oliv' palettából a legideálisabb. Nagyon szeretem, mert könnyen felszívódik, és ami nekem nagyon fontos, hogy természetes fényvédőt is tartalmaz.

  • N. Nikolett

   A Hidratáló tonikot, és az Elixírt vásároltam meg először, csak jókat tudok mondani mind a termékről, és kozmetikusomról aki a kezeléseket is a La Clarée termékeivel végzi , a bőröm meghálálja hogy csak tiszta kozmetikumokat használok.

  • Sz. Katalin

   Az őssejtes LIFT krémet használom, és nagyon szeretem, könnyű textúra, finom tiszta illat. Elégedett vagyok! Tervezem az antioxidánsokkal teli száraz olajat is kipróbálni.

  • K. Zsófia

   A szépségolaj számomra olyan, mint egy csoda, télen nyáron, mindig. Használom a hajamra , a bőrömre, a fürdővízbe, hidegen sajtolt olajokkal, finom illatával kiváló napozás után, nagyon könnyen felszívódik. Imádom!